Facilitati oferite de Complexul Pestisorul & Pelicanul

Pe langa cazare si mancarea buna, pescuitul, locul de joaca pentru copii, unde acestia se pot juca in siguranta deplina, sau plimbarile cu barca sunt doar cateva dintre facilitatile oferite. 
Pe malul apei sau la piscina, pe sezlong, ne relaxam, lasand razele soarelui sa ne incarce cu energie.

De la imbarcare, fiind atent si inlauntrul sufletului, deja te imbie acea stare de a patrunde tot mai mult in Delta…

Organizari excursii

Organizam excursii la plaja salbatica Perisor, Padurea Caraorman, Sfantu Gheorghe, Padurea Letea, Sulina , Gura Portitei sau oriunde in Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii .

Restaurant Pelicanul

Sunteti asteptati si cu preparate traditionale din peste, precum o saramura sau un bors de peste, icre pe paine prajita, peste prajit sau gratar cu mamaliguta si mujdei, si nu numai…
Peisajul va completa perfect masa ta.

Terasa

Terasa pensiunii este decorul ideal pentru organizarea unei petreceri corporate sau private de neuitat.

Loc de joaca pentru copii

Alaturi de noi, cei mici se pot distra in locul de joaca astfel incat parintii sa se bucure de o cafea in mijlocul naturii

Insula proprie

Situat pe malul canalului Dunavat, chiar in dreptul unei insule, Complexul Pestisorul si Pelicanul ne poate incuraja sa sustinem de la bun inceput ideea ca, practic, amplasarea, amenajarea si toate facilitatile oferite au fost si raman in continuare inspirate din farmecul mediului inconjurator al Deltei Dunarii. 
Complexul Pestisorul si Pelicanul este vazut ca parte integrata a Deltei Dunarii si chiar din curte intram in contact cu specificul naturii de delta.

Canoe

Delta Dunarii este locul ideal si pentru persoanele pasionate de fotografie.
Asadar va putem oferi si canoe, cu care puteti porni pe un traseu ce cuprinde canale navigabile cu garle si canale mici.

Mese de tenis si/sau biliard

Pentru impatimitii jocurilor de biliard sau tenis de masa, Complexul Pestisorul si Pelicanul va pune la dispozitie mese de biliard si de tenis de masa, la care va puteti destinde alaturi de prietenii dumneavoastra

Ponton pescuire

Putem spune ca pentru o relaxare completa, Complexul nostru va ofera si un loc amenajat pe malul apei cu iesire din locatia noastra.

Piscina Pestisorul

Poate ca dupa un pescuit si o masa copioasa aveti nevoie sa va racoriti, asadar Pensiunea Pestisorul pune la dispozitia dumneavoastra si o piscina unde sa va puteti relaxa si racori.

Piscina Pelicanul

Poate ca dupa un pescuit si o masa copioasa aveti nevoie sa va racoriti, asadar Pensiunea Pelicanul pune la dispozitia dumneavoastra si o piscina unde sa va puteti relaxa si racori.